×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Robot detected, account not created.
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Želite imati stalni popust na Wayfarer.hr?

Registracija je ne samo redovita doza vijesti, več i popusti za cijeli život! Svaki novi registrirani korisnik će automatski dobiti popust, popust se s obzirom na iznos kupnje povećava. Sve kupnje u našoj online trgovini evidentiramo i zbrajamo. Više kupite, veći popust imate. Naši vjerni kupci su podijeljeni u nekoliko skupina.

I KAKO JE S BESPLATNOM POŠTARINOM?

Registracija je ne samo redovita doza vijesti, več i popusti za cijeli život! Svaki novi registrirani korisnik će automatski dobiti popust, popust se s obzirom na iznos kupnje povećava. Sve kupnje u našoj online trgovini evidentiramo i zbrajamo. Više kupite, veći popust imate. Naši vjerni kupci su podijeljeni u nekoliko skupina:

 

POČETNIK

Dobrodošli u obitelj Wayfarer! Od sada, kao novi registrirani kupac kod nas kupujete uz popust od 3% (ponuda se odnosi samo na proizvode koji nisu sniženi). Sve kupnje u našoj online trgovini evidentiramo i zbrajamo. Kada ukupni iznos narudžbe dosegne vrijednost 600kn ćete biti unaprijeđeni u brončanog klijenta. Kao brončani kupac imat ćete besplatnu poštarinu.
Potrošnja se isplati!

 

BRONČANI KUPCI

Račun brončanog klijenta aktivira se iznad ukupnog iznosa 900,00kn i na sve naknadne kupovine dobivate stalni 5% popust na sve proizvode, koji nisu sniženi i besplatnoj dostavi.

 

SREBRNI KUPCI

Račun srebrnog klijenta aktivira se iznad ukupnog iznosa 1.500,00kn i na sve naknadne kupovine dobivate stalni 7% popust na sve proizvode, koji nisu sniženi i besplatnoj dostavi.

 

ZLATNI KUPCI

Račun zlatnog klijenta aktivira se iznad ukupnog iznosa 3.000,00kn i na sve naknadne kupovine dobivate stalni 10% popust na sve proizvode, koji nisu sniženi i besplatnoj dostavi.

 

PRAVILA PROGRAMA VJERNOSTI

1. Program je posvečen prijavljenim konačnim pretplatnikom. Registracija može da se učini s strane konačnog kupca za kupovinu u našoj web-trgovini, prije nego što zaključi narudžbu.

2. Da bi imali prednosti programa lojalnosti, morate obaviti sve zadatke nakon registracije.

3. Trenutni zbroj svih narudžba nakon prijave nači čete u rubriki "Moje narudžbe".

4. Nakon što se aktiviraju brončani, srebrni ili zlatni račun mi čemo vas o tome obavijestiti na e-poštu. Nakon prijave u web-trgovini automatski čete dobiti bolje cjene.

5. Zadržavamo pravo, da možemo promjeniti bilo koje pravilo i nagradu programa lojalnosti.

S registracijom dobičete ne samo potpun pregled nad vašom narudžbom i informacije o nadolazećim promocijama ali i priliku za kupovinu po jako konkurentnim cijenama.

LOJALNOST SE ISPLATI!

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Attention,

unfortunately our new system does not remember your old password, but do not despair!

Your new password will arrive in the e-mail.