Besplatna zamjena

Dobio/la sam odjeću, koje veličina mi ne odgovara, šta sad?

U slučaju da Vam proizvod nije po mjeri, možete u roku 14 dana iskoristiti besplatnu zamjenu. Za bržu zamjenu nudimo besplatnu zamjenu paketa, najkasnije drugi radni dan po prijemu vaše zahtjeve.

 

Što učiniti ako želite zamijeniti primitu robu?

Da li je došlo do greške i niste zadovoljni s kupnjom? Ako ste primili proizvod kojeg niste naručili, ili ste jednostavno dobili pogrešnu veličinu, možete zamijeniti besplatno u roku 14 dana od dana primitka.

Postupak je prava dječja igra!

  1. Naručite besplatnu zamjenu na zamjena.wayfarer.hr
  2. Robu pažljivo zapakirajte tako da se ne ošteti tjekom isporuke i priložite popunjen formular.
  3. Kada je datum isporuke potvrđen, dostavljač će Vam dostaviti novi paket i samo zamjenite pakete.

Zamjena je moguća samo ako je roba u izvornom stanju i bez znakova korištenja. Zamijenjeni paket mora sadržavati popunjen formular. Radimo s GLS kurirskm službom, koja brine za zamjene i pakete otpremimo u najkraćem mogućem roku. Ako imate bilo kakva pitanja ili radije želite napraviti telefonski poziv, dostupni smo na 03 177 71 51 i mi ćemo Vam s veseljem pomoći.

 

Uvjeti besplatne razmjene

Proizvod mora biti vraćen potpun i ne smije imati znakovaupotrebe ili pranja. Usluga je namijenjena isključivo za zamjenu veličine i kupcima koji su primili oštećene proizvode ili odnosno na bilo koji način drugačije od naručenih.

Donjeg rublja iz higienskih razloga ne možete zamijeniti ili vratiti!

 

Što učiniti ako želim vratiti proizvode?

Proizvodi ne ispunjavaju vaša očekivanja? U tom slučaju, možete se u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda odlučiti za povrat bez obrazloženja. Proizvode pošaljite natrag ne korištene zajedno s popunjenim formularom i mi ćemo Vam vratiti novac. Vračanje neodgovarajučih proizvoda plaćamo mi.

KAKO BESPLATNO VRATITI PROIZVODE:

  1. Ovdje naručite GLS dostavljača. Dostavljač će doći po paket na navedenu adresu.
  2. Pažljivo zapakiranom i neoštečenom proizvodu dodajte popunjen formular.
  3. Po primitku paketa na odjel reklamacija, vratiti ćemo Vam novac.

Jamčimo vam da će novac biti vraćen na vaš bankovni račun u najkraće moguće vrijeme i najkasnije u roku od 30 dana nakon primitka zahtjeva. Ako vraćate robu ukupne vrijednosti manje od 600 KN, vrijednost poštarine bit će oduzeta od vraćenog iznosa. Vraćena roba ne smije biti korištena.

Novac za proizvod će biti povraćen na Vaš bankovni račun u najkračem mogučem vremenu ali najkasnije u roku od 30 dana od primitka paketa. Vraćena roba mora biti u neiskorištenom stanju.

Donjeg rublja iz higienskih razloga ne možete zamijeniti ili vratiti!