Poštarina

Cijena dostave in plaćanje

DOSTAVLJAČ POŠTARINA I PLAĆANJE POUZEĆEM
Kurirska služba GLS 30 KN
Kurirska služba GLS Besplatna poštarina za narudžbe iznad 175 kn

Plaćanje bankovnim nalogom na bankovni račun nije moguće.

Kod vrijednosti narudžbe iznad 175KN dostava je besplatna.

 

Vrijeme isporuke

Sve je na zalihi. Narudžbe obavljene do 8:30 pošaljemo isti dan, narudžbe obavljene poslije 8:30 pošaljemo slijedeči radni dan. Narudžbe obavljene vikendom pošaljemo u ponedjeljak. 

Isporuka pošiljke je za 3 radna dana.

 

Način isporuke

KURIRSKA SLUŽBA GLS

  • Isporuku paketa vršimo preko kurirske službe GLS Hrvatska. Vrijeme isporuke paketa, koji su na zalihi, je 3 radna dana za prijamnike u Hrvatskoj.
  • Prije isporuke paketa, kontaktirat će Vas kurir, s kojim ćete se dogovoriti o načinu isporuke. Paket Vam može dostaviti na Vašu osobnu adresu, na koji od PARCEL SHOP jedinica, ili na PAKETOMAT, gdje paket preuzmete osobno. U slučaju neuspješne isporuke, kurir GLS-a će Vam poslati poruku o prispeću paketa.
  • Prodavač nije odgovoran za kašnjenje.

 

Opcije plaćanja

PLAĆANJE POUZEĆEM

  • Plaćanje pouzećem dostavljaču (kuriru).

 

Kupci s otoka

S obzirom, da GLS ne isporučuje sam pakete na SVE otoke, imamo mogučnost isporuke uz pomoć Hrvatske pošte. Uvjet Hrvatske pošte prilikom preuzimanja pošiljke za isporuku je, da paket ne uključuje usluge plaćanja pouzećem. Stoga je potebno izvršiti predhodnu uplatu u visini vaše narudžbe na naš bankovni račun i poslati nam potvrdu uplatnice.

Broj računa, na koji se vrši uplata je RBA: HR7324840081135000012, SWIFT: RZBHHR2X. Primatelj: X-TRADER.CZ s.r.o., Na Nábřeží 1459/8a, 736 01 Havířov. 

Potvrdu o uplati nam pošaljite na email: info@wayfarer.hr

Otoci na koje vršimo isporuku možete provjeriti ovdje.