Program lojalnosti

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Želite imati stalni popust na Wayfarer.hr?

Registracija je ne samo redovita doza vijesti, več i popusti za cijeli život! Svaki novi registrirani korisnik će automatski dobiti popust, popust se s obzirom na iznos kupnje povećava. Sve kupnje u našoj online trgovini evidentiramo i zbrajamo. Više kupite, veći popust imate. Naši vjerni kupci su podijeljeni u nekoliko skupina:

 

POČETNIKE

Dobrodošli u obitelj Wayfarer! Od sada, kao novi registrirani kupac kod nas kupujete uz popust od 3%. Sve kupnje u našoj online trgovini evidentiramo i zbrajamo. Kada ukupni iznos narudžbe dosegne vrijednost 600kn ćete biti unaprijeđeni u brončanog klijenta.
Potrošnja se isplati!

 

BRONČANI KUPCI

Račun brončanog klijenta aktivira se iznad ukupnog iznosa 600,00kn i na sve naknadne kupovine dobivate stalni 5% popust na sve proizvode.

 

SREBRNI KUPCI

Račun srebrnog klijenta aktivira se iznad ukupnog iznosa 1.500,00kn i na sve naknadne kupovine dobivate stalni 7% popust na sve proizvode.

 

ZLATNI KUPCI

Račun zlatnog klijenta aktivira se iznad ukupnog iznosa 3.000,00kn i na sve naknadne kupovine dobivate stalni 10% popust na sve proizvode.

 

PRAVILA PROGRAMA VJERNOSTI

1. Program je posvečen prijavljenim konačnim pretplatnikom. Registracija može da se učini s strane konačnog kupca za kupovinu u našoj web-trgovini, prije nego što zaključi narudžbu.

2. Da bi imali prednosti programa lojalnosti, morate obaviti sve zadatke nakon registracije.

3. Trenutni zbroj svih narudžba nakon prijave nači čete u rubriki "Moje narudžbe".

4. Nakon što se aktiviraju brončani, srebrni ili zlatni račun mi čemo vas o tome obavijestiti na e-poštu. Nakon prijave u web-trgovini automatski čete dobiti bolje cjene.

5. Zadržavamo pravo, da možemo promjeniti bilo koje pravilo i nagradu programa lojalnosti.

S registracijom dobičete ne samo potpun pregled nad vašom narudžbom i informacije o nadolazećim promocijama ali i priliku za kupovinu po jako konkurentnim cijenama.

LOJALNOST SE ISPLATI!

REGISTRIRAJTE SE ODMAH